X
تبلیغات
سکه 24

MCHE TEST

کمک آموزشی و نمونه سوالات واقعی آزمونهای MCHE

نمونه سوالات بخش گرامر آزمون MCHE

Directions: Questions 1 -5 are incomplete sentences. Beneath each sentence you will see four words or phrases, marked (A), (B), (C), and (D). Choose the one word or phrase that best completes the sentence.

1. Most doctors of the Colonial period believed _______ was caused by an imbalance of humors in the body.

 (A) In disease                         (B) That disease

 (C) Of disease                         (D) about disease

 2. In 1976 Sarah Caldwell became _________ at the Metropolitan Opera House in New York City.

 (A) She was the first woman to conduct        (B) The first woman conductor

 (C) The woman was first conducting             (D) The woman conducts first

3. On January 7, 1955, Marian Anderson became _________ to sing a major role at New York City's Metropolitan Opera House.

 (A) The first African American                      (B) The first African American was

 (C) She was the first African American         (D) When the first African American

 4. Perhaps the most significant postwar trend was the decentralization of cities throughout the United States, _________ when massive highway-building programs permitted greater suburban growth.

 (A) And accelerated a phenomenon               (B) A phenomenon that accelerated

 (C) Accelerating a phenomenon which,          (D) The acceleration of which phenomenon

5. Ronald Reagan had served two terms as governor of California before _________ President.

 (A) He became                                                (B) When becoming

 (C) Became                                                      (D) Did he become

Directions: In questions 6 -15 each sentences has for underlined word or phrases, marked (A), (B), (C), and (D). Choose the one word or phrase that must be changed in order for the sentence to be correct.

6. During the Harlem Renaissance of the 1920's, (A) much African American writers, artists, and (B) musicians came to Harlem in New York City, (C) creating a cultural ( D) center there.

 

7. In Concord, Massachusetts, there is a (A) museum commemorating the (B) life of Louisa May Alcott, the (C) author the nineteenth-century (D) novel Little Women.

8. Lactose, (A) a sugar (B) present in milk, is one (C) of simple sugars used in (D) food preparations for infants.

 9. Jackson , Michigan , (A) a city (B) who was (C) settled in 1829, was named (D) for Andrew Jackson, the seventh President of the United States .

10. Boulder, Colorado, (A) is only city in the United States (B) that derives its (C) water supply from (D) a glacier.

11. (A) Construction (B) of first skyscraper (C) began in Chicago in 1883 (D) with the ten-story Home Insurance Building.

 

12. The Mississippi riverboat, which (A) evolved from simpler (B) steamship of the early 1800's, became the (C) dominant form of (D) passenger transport on the Mississippi River.

 13. Modern stringed instruments comprise (A) both instruments (B) of ancient origin, (C) such as the harp, and the (D) developed recently family of bowed instruments that includes the violin.

14. Stars provided early (A) astronomer with a (B) reference system (C) for measuring (D) the motions of planets, the Moon, and the Sun.

 15. The coal industry is important to (A) every industrial nation (B) because most (C) other industries are directly or indirectly (D) dependent on it.

Grammar TEST ONE

Numbers

Correct Answer

1

B

2

B

3

A

4

B

5

A

6

A

7

C

8

C

9

B

10

A

11

B

12

B

13

D

14

A

15

A

تاریخ ارسال: دوشنبه 14 بهمن‌ماه سال 1387 ساعت 06:05 ب.ظ | نویسنده: علیرضا | چاپ مطلب
نظرات (19)
سه‌شنبه 13 اسفند‌ماه سال 1387 10:41 ق.ظ
مهران
امتیاز: 0 0
لینک نظر
بسیار عالی بود.هم وب لاگ هم مطالب آن.
پاسخ:
از حسن نظر شما سپاسگذارم
دوشنبه 28 دی‌ماه سال 1388 12:04 ب.ظ
تازه نفس
امتیاز: 0 0
لینک نظر
مرسی
سه‌شنبه 13 مهر‌ماه سال 1389 10:37 ب.ظ
تاتابغغا
امتیاز: 0 0
لینک نظر
بسیار عالیه
جمعه 26 آذر‌ماه سال 1389 12:16 ق.ظ
یاسمن
امتیاز: 0 0
لینک نظر
با احترام و امتنان از زحمات شماو همیشه موفق باشید.
جمعه 17 دی‌ماه سال 1389 02:49 ب.ظ
سیاوش
امتیاز: 0 0
لینک نظر
با تشکر از زحمات شما
پنج‌شنبه 1 اردیبهشت‌ماه سال 1390 02:42 ق.ظ
وحید
امتیاز: 0 0
لینک نظر
خیلی ممنون. خیلی به درد بخور بود. ......... اگر سوالات در این سطح باشه میتونم به خودم امیدوار باشم...!!!!!!!
شنبه 1 مرداد‌ماه سال 1390 01:23 ب.ظ
میثم
امتیاز: 0 0
لینک نظر
با تشکر از شما
شنبه 2 مهر‌ماه سال 1390 05:31 ب.ظ
عسل
امتیاز: 0 0
لینک نظر
سلام
واقعا ممنون بابت وبلاگ عالیتون!
خواستم ببینم به نظر شما با دونستن لغات ESSENTIAL WORD FOR TOFEL , 504 , و دونستن یه گرامر نصفه و نیمه با LESENING ضعیف میشه 50 گرفت!
من باید مدارکم رو جایی ارسال کنم و بنابران باید تا آخر همین ماه امتحان بدم!!!!
فعلا دارم ESSENTIAL WORD رو می خونم.
ممنون میشم کمکم کنید
چهارشنبه 18 آبان‌ماه سال 1390 03:05 ب.ظ
محدثه
امتیاز: 0 0
لینک نظر
مرسی وعالی بود
چهارشنبه 16 آذر‌ماه سال 1390 06:24 ب.ظ
فاطمه
امتیاز: 0 0
لینک نظر
بسیار عالی بود لطفا نمونه سوالات بیشتر همراه با پسخنامه قرار دهید. فایل صوتی نومونه سوالات شنیداری را چگونه بدست بیاورم. باز هم متشکرم
دوشنبه 10 بهمن‌ماه سال 1390 09:37 ق.ظ
علی
امتیاز: 0 0
لینک نظر
با سلام
تشکر از لطف شما
بنده به نصایح شما عمل کردم و فریب افراد سودجو (مثل دشتی) رو نخوردم.
اما ای کاش سوالات جدید میذاشتین
تشکر
چهارشنبه 30 فروردین‌ماه سال 1391 11:02 ق.ظ
باران
امتیاز: 0 0
لینک نظر
سلام کاشکی در مورد جواب سوالات مشکل تر توضیح هم می دادید.
پنج‌شنبه 12 مرداد‌ماه سال 1391 03:47 ب.ظ
ندا
امتیاز: 0 0
لینک نظر
واقعا ممنون
سه‌شنبه 7 شهریور‌ماه سال 1391 04:06 ب.ظ
فرزانه
امتیاز: 0 0
لینک نظر
thank u.
پنج‌شنبه 23 شهریور‌ماه سال 1391 03:44 ب.ظ
عذرا
امتیاز: 0 0
لینک نظر
مرسی
یکشنبه 9 مهر‌ماه سال 1391 11:49 ب.ظ
بهروز
امتیاز: 0 1
لینک نظر
Question number 14
کدوم بیشعوری این سوال رو طرح کرده
هر سه گزینه A C D غلطن!
Astronomers
reference to measuring
motion
سه‌شنبه 2 آبان‌ماه سال 1391 11:31 ق.ظ
رضا
امتیاز: 0 0
لینک نظر
سلام
سایت فوق العاده ای دارید
نمی دانم سوالات گرامری که شما گذاشتید خیلی ساده است یا زبان من خیلی قویه!!! چون بدون مطالعه و همین طور غریزی به راحتی می توانم جواب صحیحش رو حدس بزنم!
حدس می زدم که ترجمه ۲ تا کتاب زبانم رو قوی کنه ولی نه دیگه تا این حد!
دوشنبه 28 مرداد‌ماه سال 1392 03:23 ب.ظ
امتیاز: 0 0
لینک نظر
سلام و خسته نباشید.
سوال 15 رو اصلاح کنید. درستش اینه:
15. The coal industry is important to (A) every industrial nations (B) because most

industrial nations باید باشه که every غلط باشه و جواب درست all باشه.

با تشکر.
(تو سایت خود ets این سوال رو چک کردم و nations صحیح است.)
چهارشنبه 16 مهر‌ماه سال 1393 01:34 ب.ظ
ستاره
امتیاز: 0 0
لینک نظر
علیرضا من عاشقت شدم زن نداری؟خیلی باحالیییی
پاسخ:
بالاخره یکی عاشق ما شد
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
نام :
پست الکترونیک :
وب/وبلاگ :
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد